Tekstpartner

More than words

Portfolio

tplogoDeze pagina geeft een overzicht van diverse producten en projecten die door Tekstpartner zijn uitgevoerd.


Uitgeverij

PsalmistenEen bijzonder project van Tekstpartner was in 2010 de uitgave van een boek van Marcos Witt, getiteld Psalmisten, nieuwe generatie in Gods gemeente (ISBN 9789078807018). Dit boek is uit het Spaans vertaald, orginele titel ¿Que hacemos con estos músicos? Marcos Witt beschrijft in dit boek wat de Bijbel onderwijst over de muziekbediening. Ook stelt hij de verkeerde hartshouding van sommige muzikanten aan de kaak en roept hij de gemeente op hun te helpen en te stimuleren. Dit boek is helaas niet meer in voorraad.  

 

 


Communicatieadvies en Public Relations

Abstract-Black-Background-color-line-purple-Violet-800x1280Korte interventies, ondersteuning bij evenementen en eenmalige hulp bij publicaties, projecten voor langere tijd bij vervanging wegens ziekte of extra ondersteuning. Klik voor een overzicht werkervaring. 

 

 

 

 


Artikelen en webteksten

Reportages, interviews, teksten voor websites of informatiefolders. Enkele magazines waar Joke Tan aan meewerkte of -werkt, waren of zijn: De Elisabethbode (nu Elisabet), Eva, Uitdaging, Opwekking Magazine, Charisma, Church Life, Mission Insight, e.a.

 EB Eva OpwekkingMagazine 


Coaching van auteurs

Redigeren van bestaande manuscripten, coaching bij het schrijfproces, ghostwriting. Een overzicht van titels, auteurs, uitgevers, jaar van uitgifte en ISBN is hier te zien in Publicaties_coaching.2019.

  VorkMijn_tijd_met_God_J_MeyerCover Vol-blijdschap-vertrouwen_J_Meyermet-fijngevoelige-zintuigenCover-Onwijs-trouw-rianne-de-putter3D (1)


Opwekking_Veluwe
ZotMarijke  Cover_Koninklijke_priesters[1]rivier-in-je-hart-v3

EenheidEB_Oogst Jiska


Vertalingen

Door Tekstpartner uitgevoerde vertalingen uit het Engels naar het Nederlands. Een overzicht van titels, auteurs, uitgevers, jaar van uitgifte en ISBN is hier te zien in pdf-formaat

 

Groeien in een bovennatuurlijk leven

LerenLiefdeCover_VanuitMijnHart RuimteVoorGodCover Vol-blijdschap-vertrouwen_J_MeyerMijn_tijd_met_God_J_MeyerJezus-en-zijn-Vader

  Waardevol

de-tuin-van-genade--jill-briscoe de-diepe-plaats-waar-niemand-komt dansend-geloof--jill-briscoe


Eigen titels Joke Tan

Eigenaresse van Tekstpartner is Joke Tan. Zij heeft zelf als auteur vijf titels uitgegeven bij verschillende uitgevers. De complete lijst is hier te zien als pdf-bestand

Gaandeweg Bosshardt Pioniers

Lift 400.CB-onbeschrijfelijk01-H