Tekstpartner

More than words

Schrijfcoach

Ieder verhaal is de moeite waard. Soms is het zelfs de moeite waard om opgeschreven te worden. Wie dat graag wil, maar twijfelt aan de eigen schrijfvaardigheid, kan Tekstpartner benaderen.

Bekijk hier voorbeelden van boeken waar Joke Tan als schrijfcoach haar medewerking aan heeft verleend.

Altijd al eens uw levensverhaal willen schrijven? Wilt u weten of u werkelijk schrijverstalent bezit? Heeft u daar een extra steuntje in de rug bij nodig? Tekstpartner heeft als schrijfcoach een aantal mensen op weg mogen helpen.

Online schrijfcursusSchrijfcursus online

Altijd al eens uw levensverhaal willen schrijven? Wilt u weten of u werkelijk schrijverstalent bezit? Heeft u daar een extra steuntje in de rug bij nodig? Begin dan met een 10-delige schrijfcursus. De lessen à € 20,00 krijgt u via mail, inclusief huiswerkopdrachten. Aan het eind heeft u veel geleerd over perspectieven, stijlen, vormen en structuren van (korte) verhalen. Neem contact op voor meer informatie.

Coaching bij uw boek of verhaal

Wie de basis schrijfcursus heeft gevolgd, kan vervolgstappen overwegen: Tekstpartner kan helpen met algemeen advies, met een logische indeling, met doorlopen van de tekst tot en met het redigeren van uw eigen verhaal. Afhankelijk van hoe intensief de coaching verloopt, worden er stap voor stap afspraken gemaakt. Bij elke tussenstap kan de aspirant schrijver besluiten verder te gaan of te stoppen.

De ervaring leert echter, dat wie al eenmaal een aantal stappen heeft gezet, de smaak te pakken krijgt en (wie weet?) al snel een eerste druk van een eigen boek in handen houdt!

‘Uw leven is uniek. Wist u dat God al uw belevenissen in een boek optekent? Er is een complete hemelse bibliotheek waarin de levensverhalen van alle mensen in detail worden beschreven. En elk boek is spannend en interessant!’ » Joke Tan

Alleen mensen die het goed hebben, lezen thrillers. Zij die in nood verkeren lezen rustige boeken. (Godfried Bomans)